Vélemények

Poldauf-Jóna Alexandra

Poldauf-Jóna Alexandra

  • 18, okt 2018
  • By: bala92x
  • Nincsenek kommentek
  • Egyéb

Köszönjük,köszönjük,köszönjük... Nem tudjuk elégszer megköszönni azt az élményt és azt a csodát amit Márti az esküvőnk napján varázsolt nekünk. Most is, ahogy ezt a pár sort írom, elérzékenyülve gondolok vissza azokra a pillanatokra, melyek – Mártinak köszönhetően – örökre, mélyen beleivódtak szívünk legmélyebb és legféltettebb részeibe. Örökre hálásak leszünk ezekért a percekért neked Márti, hiszen életünk egyik legszebb élményét köszönhetjük NEKED!

Nem tudom szavakban kifejezni azt amit érzek, ha visszagondolok a polgári szertartásunkra, mert temérdek érzelem járja át a szívemet, a lelkemet és a testemet. Szombat óta olyan érzésem van mintha nem a földön járnék. Az a fél óra amit Márti nekünk szentelt az életéből (nem beszélve az előkészületekről) megismételhetetlen. Egyszeri, feledhetetlen és gyönyörű pillanatok.Még az eső sem zavarhatta meg azokat a perceket, nekünk többet ért mindennél az a fél óra esőben, mint hogy azon aggódjunk hogy megázunk. Márti társ volt ebben is, pedig ö is velünk együtt ázott az esőben, de mintha sugárzó napsütésben álltunk volna ott közösen – úgy vezényelte le a szertartást. Sikerült teljesen kizárnunk a külvilágot, azokban a percekben csak mi hárman léteztünk és a két tanú. Egy élmény volt, Köszönjük!
Aznap többen is megkérdezték tőlünk,hogy milyen kapcsolatban állunk Mártival, hiszen az egész szertartás olyan bensőségessé és személyessé vált. Úgy mesélt Márti a mi életünkről, mintha ezer éve ismerne minket és mintha velünk együtt élte volna át közös életünk minden pillanatát. Ez a mi csodánk, puszilunk Márti!

Poldauf Ricsi és Poldauf-Jóna Alexandra 2017.09.16. Sormás

Mondd el véleményed

Top