Vélemények

Anna Carroll

Anna Carroll

  • 18, okt 2018
  • By: bala92x
  • Nincsenek kommentek
  • Egyéb
Kedves Márti!

Őszintén szólva nem számítottam ennyire gyönyörű, “lelket simogató”, elgondolkodtató és megmosolyogató szertartásra, mint amit Te varázsoltál nekünk. Már értem a „Micsoda Esküvő” elnevezést. 🙂

Mi angol és magyar nyelvű szertartást szerettünk volna, így jutott a nővérem eszébe Márti, akivel még annó egy suliba jártunk. Márti már a találkozó előtt is nagyon segítőkész volt, személyesen pedig éreztem, hogy szívügyeként kezeli a mi esküvőnket. Nagyon jól esett, hogy arra fókuszál, hogy tényleg személyre szóló legyen az egész, igazodva hozzánk, a hangulathoz, a stílushoz és a násznéphez. Szeretetteljes, megnyugtató személyisége, tapasztalata és összeszedettsége meggyőzött arról, hogy jól döntöttünk.

Na de ami az esküvőn volt, azt nem lehet leírni.. Márti gondosan ügyelt arra, hogy amit mond, mindenkinek szóljon, családunk és barátaink azonosulni tudjanak vele, a mi nagy örömünkre belevitt egy kis játékosságot, vidámságot, de a romantikus, örökérvényű igazságok is csodálatosan bele voltak építve abba a fél órába, ami életünk végéig összeköt minket. A szertartás alatt mindketten úgy éreztük, hogy jó kezekben vagyunk, és hogy a Márti azért van ott, hogy ezt a csodát, ami közöttünk van, a vendégek is picit megtapasztalhassák. Mindezért rettenetesen hálásak vagyunk, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen mesés is lehet egy szertartás, és ez annyira szuper kezdése volt az esküvőnek!
Elmondhatatatlanul hálásak vagyunk, Márti! Köszönjük!

És remélem sok pár megtalál még, mert több szeretet és több csoda kell a világba! Puszilunk


What a unique and touching ceremony we had – thanks to Márti, she did such a fantastic job. She was very friendly and helpful even during the organising phase of our wedding, had great ideas and music recommendations for the ceremony. Some of our guests even said that they will do the time capsule idea as well. Her English was amazing, she made sure that she used Australian expressions and she said everything in English first so that the Groom doesn’t feel left out. She made sure everything went really smoothly during the ceremony and took the pressure off us. Thank you so much for creating such a magical ceremony for us, it’s a lovely way to start our life together. Thank you very much!

Anna & Justin Carroll 2017.08.25 Tordasi Élményfalu

Mondd el véleményed

Top