Vélemények

Varga-Könczöl Bettina

Varga-Könczöl Bettina

  • 13, jan 2020
  • By: bala92x
  • Nincsenek kommentek
  • Egyéb

Ha címet szeretnénk adni ennek a véleménynek akkor biztos az lenne hogy életünk egyik legszebb pillanata. Ez abszolút nem túlzás, hiszen Márti ezt nyújtotta életünk legcsodálatosabb napján amikor kimondtuk egymásnak a boldogító Igent! Márti profizmusa már első találkozásunkkor lenyűgözött minket! Az az érdeklődés amit mutatott felénk teljesen megnyugtatott, az első perctől kezdve mindent tudni szeretett volna a legapróbb részleteket, azokat a kis apró titkokat is amitől
minden kapcsolat más és más. Olyan odaadással foglalkozott velünk mintha a saját esküvője lett volna. Aztán eljött a várva várt nap, addig több levélváltás, hogy minden tökéletes legyen. A szertartás olyan különleges élmény volt, hogy mindenkiből elképesztő érzelmeket szabadított fel, annyira személyessé tette, hogy aki nem ismert volna minket és hallotta volna ezt a szertartást a végére teljesen átszellemül, hogy mi miért is házasodunk össze! Tényleg egy Csoda amit Márti csinál az egész esküvő legcsodálatosabb, leggyönyörűbb óráját nyújtotta, az biztos aki egyszer részt vesz Márti szertartásán már nem akarja másnál kimondani az Igent. Lenyűgöző, örök élmény ezáltal felőlünk egy örök szeretet, tisztelet és köszönet!
Márti köszönjük ,hogy a kedvességeddel, bájoddal, profizmusoddal és elképesztő részletességeddel a vendégeink szerint: “A valaha volt legszebb szertartást“ élhettük át ,ráadásul mi lehettünk a főszereplők!
Köszönjük Márti Te Vagy a maga a CSODA!
Betti és Ákos

Mondd el véleményed

Top