Vélemények

Budavölgyi Bálint

Budavölgyi Bálint

  • 18, okt 2018
  • By: bala92x
  • Nincsenek kommentek
  • Egyéb

2 évvel az esküvőnk előtt találkoztunk először Mártival egy esküvőkiállításon. Már akkor eldöntöttük, hogy őt szeretnénk felkérni a szertartásunk levezetésére.

Az előzetes megbeszélések során könnyen összebarátkoztunk, hiszen kedves és segítőkész volt, minden egyes kérdésünkre, problémánkra volt egy megoldása, sőt olyan dolgokra is felhívta a figyelmünket, ami eszünkbe sem jutott volna.

Amikor eljött a nagy nap, azzal a problémával szembesültünk, hogy a hőn áhított erdei szertartásunkat a rossz időjárás miatt zárt térbe kellett költöztetnünk. Márti brilliánsan alkalmazkodott a megújult körülményekhez, és megmentette a tökéletes szertartásról dédelgett álmainkat. Ha egy mondattal szeretném kifejezni a szertartás hangulatát, azt hiszem az egyik örömapától idéznék: “Még a takarítónő is bőgött”. A násznép tagjai közül is többen megjegyezték, ennyire megható, örömteli és felemelő szertartásban még soha nem volt részük. Hiszem, hogy az esküvőnk utáni “lánykérés áradat”, nagyrészt a Márti által művészien megkomponált és közvetített csodának köszönhető.

Köszönjük szépen Márti, hogy felejthetetlenné varázsoltad életünk eddigi legfontosabb napját.

Betti és Bálint

Mondd el véleményed

Top